Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικά για Apple Arcade θα κυκλοφορήσει το Sonic Dream Team (trailer)

Η SEGA ανακοίνωσε το Sonic Dream Team, ένα 3D action platformer που θα κυκλοφορήσει για το Apple Arcade στις 5 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με την περιγραφή που είναι γεμάτο αδιάκοπη δράση και συγκλονιστικές περιπέτειες.

O Dr. Eggman ανακάλυψε το The Reverie—μια αρχαία συσκευή με τη δύναμη να υλοποιεί όνειρα στον πραγματικό κόσμο. Οι παίκτες θα περιηγηθούν σε διαστρεβλωμένα ονειρικά τοπία για να σώσουν τους φίλους τους και σταματήστε τα εφιαλτικά σχέδια του Dr. Eggman για παγκόσμια κυριαρχία. Θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έξι χαρακτήρες, Sonic, Tails, Knuckles, Amy Rose, Cream και Rouge, που με τις μοναδικές τους ικανότητες θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στον διαβόητο Doctor, μέσα από 12 επίπεδα που είναι βγαλμένα από τον κόσμο των ονείρων.


Θα μπορέσετε να απολαύσετε το παιχνίδι σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*