Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικά ψηφιακή η QuakeCon 2022

*
Η QuakeCon 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Αυγούστου, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, όπως ανακοίνωσε η Bethesda Softworks.

"Όπως εσείς, είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα επιστρέψουμε στο Dallas φέτος", αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Bethesda Software. "Ένα event αυτού του μεγέθους απαιτεί προγραμματισμό μηνών και στη συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις σε μια περίοδο που επικρατούσε τεράστια αβεβαιότητα και να δεσμευτούμε για την επιτυχημένη διεξαγωγή της QuakeCon με την παρουσία κοινού".


"Δεσμευόμαστε ότι θα επιστρέψουμε με ένα πλήρως in-person festival το 2023 και ήδη ανυπομονούμε να συναντήσουμε ξανά φίλους, δούμε ποια είναι τα τελευταία custom PCs σας και να σας προσφέρουμε δεκάδες διαγωνισμούς και νέα παιχνίδια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*