Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της η Something Wicked Games που ιδρύθηκε το 2022

*
Η Something Wicked Games ιδρύθηκε το 2022 από βετεράνους της Bethesda και της Obsidian και οι μέρες που περνάει είναι δύσκολες, καθώς προχώρησε ήδη σε μαζικές απολύσεις. Όπως αναφέρεται, η ομάδα είχε στελέχη που εργάστηκαν σε projects όπως τα Fallout: New Vegas και Skyrim και δούλευε σε ένα νέο AAA RPG.

O senior animator της Something Wicked Games, Eric Webb, ανέφερε πως «μέσα στο Σαββατοκύριακο το studio απέλυσε το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του», ενώ και οι Andrew Woloszyn (programmer) και Jessica Sliwinski (Writer) επιβεβαίωσαν πως έχασαν κι αυτοί τη δουλειά τους.


Η Something Wicked Games ιδρύθηκε στα μέσα του 2022 από τους Jeff Gardiner, Charles Staples και Ekram Rashid, ενώ το 2023 προσέλαβαν και τον Will Shen της Bethesda ως lead content designer. Όταν ανακοινώθηκε η ομάδα είχε 12 άτομα προσωπικό, ενώ ουδείς γνώριζε σε τι επίπεδο είχε φτάσει το τελευταίο διάστημα, ενώ αμφίβολο είναι και το μέλλον του RPG Wyrdsong που ετοίμαζε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*