Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις ανακοίνωσε η Ubisoft Montreal

*
Η Ubisoft Montreal είναι μια ακόμα εταιρεία που προχωράει σε απολύσεις προσωπικού. Πιο συγκεκριμένα, το studio που εδρεύει στον Καναδά έδειξε την πόρτα της εξόδου σε 75 υπαλλήλους.

"Η Ubisoft προχωρά σε απολύσεις στις εγκατάσεις της στο Μόντρεαλ στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών υποστήριξης της παραγωγής της σε ολόκληρο τον Καναδά και ενοποιώντας αυτές τις λειτουργίες σε ολόκληρη τη χώρα η εταιρεία θα είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει τους πόρους της ώστε να είναι πιο βιώσιμη μακροπρόθεσμα", αναφέρει η δήλωση της Ubisoft προς την κυβέρνηση του Καναδά.


Στη συνέχεια, εκπρόσωπος της Ubisoft είπε στο Eurogamer:

"Τους τελευταίους μήνες, κάθε ομάδα της Ubisoft έχει διερευνήσει τρόπους για να εξορθολογίσει τις δραστηριότητές της και να ενισχύσει τη συνολική αποτελεσματικότητα, ώστε να είμαστε σε καλύτερη θέση για επιτυχίες μακροπρόθεσμα".

"Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα ανακοινώσαμε ότι αναδιοργανώνουμε τις γενικές και διοικητικές λειτουργίες των καναδικών στούντιο μας και μειώνουμε τον αριθμό εργαζομένων στη Hybride (το στούντιο VFX μας με έδρα το Μόντρεαλ) και το IT μας σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που επηρεάζει συνολικά 124 θέσεις".

"Αυτές δεν είναι αποφάσεις που λαμβάνονται ελαφρά τη καρδία και παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στους συναδέλφους μας που θα αποχωρήσουν από τη Ubisoft στο πλαίσιο αυτής της αναδιοργάνωσης. Θέλουμε επίσης να μοιραστούμε τη μέγιστη ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μας για τη μεγάλη συνεισφορά τους στην εταιρεία. Αυτή η αναδιάρθρωση δεν επηρεάζει την ομάδα παραγωγής". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*