Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις ανακοίνωσε και η βρετανική αλυσίδα Game

*
Οι απολύσεις στο χώρο του gaming δεν περιορίζονται μόνο στους developers και publishers, αλλά αγγίζουν και το λιανεμπόριο και επόμενη εταιρεία που μπαίνει στο… χορό είναι η Game. Η γνωστή βρετανική αλυσίδα φαίνεται πως προχωράει σε μειώσεις προσωπικού, αφού αρκετοί από τους πρώην υπαλλήλους της μίλησαν στο Eurogamer και ανέφεραν πως υπάρχει σχετική εσωτερική ενημέρωση. Όσοι είναι να απολυθούν θα ενημερωθούν ξεχωριστά.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της αλυσίδας, Frasers Group, δεν έχει κάνει κάποια σχετική ενημέρωση και δεν απαντά προς το παρόν στα ερωτήματα δημοσιογράφων. Εξαγόρασε την Game το 2019 έναντι 52 εκατομμυρίων λιρών και η αλυσίδα έχει πάνω από 320 καταστήματα και σημεία πώλησης μέσα σε άλλες επιχειρήσεις. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως τον Ιανουάριο το Game ανακοίνωσε πως σταματάει το εμπόριο μεταχειρισμένων videogames. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*