Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις και στη Visual Concepts Austin των WWE 2K, NBA 2K και Lego 2K Drive

*
Η Visual Concepts Austin είναι ένα ακόμα studio που επηρεάζεται από κύμα απολύσεων οι οποίες μαστίζουν τη βιομηχανία του gaming. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Game Developer αναφέρει ότι ο πρώην art manager της εταιρείας, Brad Bowling δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο LinkedIn ότι αυτός και ένας αριθμός συναδέλφων του, έχασαν τη δουλειά τους.

«Λοιπόν, η αιμορραγία της βιομηχανίας των video games συνεχίζεται. Σήμερα η Visual Concepts Austin απέλυσε εμένα και μια ομάδα πολύ ταλαντούχων developers", έγραψε ο Bowling.


"Πέρασα υπέροχα τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύοντας με μερικούς από τους καλύτερους προγραμματιστές παιχνιδιών στον κλάδο. Τα τελευταία 23 χρόνια δημιουργίας καλλιτεχνημάτων για παιχνίδια, έχω δει κάποιες μεταπτώσεις αλλά τίποτα σαν αυτό".

Ακολούθησε μια ακόμα ανακοίνωση, αυτή τη φορά από τον software engineer Sydney F, που λέει επίσης ότι του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

"Λοιπόν, μετά από μια υπέροχη εργασιακή χρονιά στη Visual Concepts Austin, είναι λυπηρό να πω ότι απολύθηκα σήμερα, μαζί με αρκετούς άλλους καταπληκτικούς συναδέλφους. Θα μου λείψουν πολύ όλοι αυτοί με τους οποίους δούλεψα", έγραψε.

"Είναι σίγουρα δύσκολο, καθώς έχει περάσει μόνο 1,5 χρόνος από τότε που είχα απολύθεί στο παρελθόν. Ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη αγορά, βρήκα δουλειά μια φορά, ελπίζω να το ξανακάνω".

Η Visual Concepts Austin έχει συμμετοχή στην ανάπτυξη των σειρών WWE 2K, NBA 2K και Lego 2K Drive. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*