Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Απόλυτα αναγκαία τα microtransactions στα σύγχρονα video games", υποστηρίζει ο director του Tekken 8, Katsuhiro Harada

*
Πριν λίγες ημέρες η ομάδα ανάπτυξης του Tekken 8 ανακοίνωσε το Tekken Shop ένα κατάστημα εντός του παιχνιδιού με microtransactions υπό μορφή νέων ενδυμασιών. Οι παίκτες επέκριναν αυτό το πλάνο λέγοντας πως από τη μία έχουν ήδη πληρώσει πάνω από €70 για να αγοράσουν το παιχνίδι, από την άλλη η αποκάλυψη έγινε μετά τη δημοσίευση των reviews, ώστε να μην προστεθεί στα αρητικά. Από την άλλη, o creative director της σειράς εξηγεί ότι τα σύγχρονα παιχνίδια έχουν απόλυτη ανάγκη από νέα κεφάλαια εάν πρόκειται να υποστηριχθούν μετά την κυκλοφορία τους.

Απαντώντας σε παίκτη που παραπονιόταν μέσω ανάρτησης στο X, o Katsuhiro Harada εξήγησε οτι, οι servers του Fight Lounge απαιτούν χρήματα για τη συντήρησή τους και πως το κόστος ανάπτυξης είναι διπλάσιο και τριπλάσιο σε σύγκριση με το Tekken 7. Τόνισε επίσης πως αυτό που θέλουν όλοι οι παίκτες, δηλαδή υποστήριξη με νέους χαρακτήρες μετά το λανσάρισμα, έχει επίσης κόστος για την ομάδα ανάπτυξης.


Στο "πλευρό" του Harada βρέθηκε ο παραγωγός του Tekken 8, Michael Murray, ο οποίος τόνισε ότι το κόστος ανάπτυξης έχει πολλαπλάσιαστεί και πλέον δεν βρισκόμαστε στην εποχή του Tekken 2. Συμπλήρωσε ότι δεν είναι απαραίτητο να αρέσουν σε κάποιον τα microtransactions, απλά είναι ένας τρόπος να έχεις έσοδα για να ανανεώνεται το παιχνίδι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*