Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποπέμφθηκε ο CEO της Panda Global, έπειτα από τις κατηγορίες της Smash World Tour

*
O CEO της Panda Global έχασε τη θέση του στην εταιρεία, έπειτα από κατηγορίες σχετικά με τον ρόλο του σε τουρνουά του Smash Bros. που οδήγησαν πολλούς παίκτες στην αποχώρησή τους από τον οργανισμό που ασχολέιται με τα eSports. Την περασμένη εβδομάδα, η Smash World Tour υποστήριξε ότι η Nintendo ακύρωσε το ετήσιο τουρνουά της κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και κατηγόρησε τον CEO της Panda Global, Dr Alan Bunney για προσπάθειες να σαμποτάσει τα events. Λέγεται ότι ο Bunney ενημέρωνε διοργανωτές τουρνουά ότι η Smash World Tour θα έκλεινε, σε μια προσπάθεια να τους αποτρέψει από το να υπογράψουν μαζί της για την διεξαγωγή events. Μετά από αυτή την εξέλιξη, 10 από τις 17 προσωπικότητες που υπήρχαν στην ιστοσελίδα της Panda Global παραιτήθηκαν και η εταιρεία προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης όπου επιβεβαιώνεται ότι ο Bunney δεν βρίσκεται πλέον στη θέση του CEO.



Αρχικά η Panda είχε απαντήσει λέγοντας πως παρά το γεγονός ότι, λυπάται για τις επαφές του Dr Alan με το κανάλι epsorts Beyond the Summit, παρόλα αυτά εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι η ομάδα Panda Cup δεν είχε την οποιαδήποτε ανάμιξη στην ακύρωση των events της Smash World Tour.



Όμως μετά από τα παραπάνω, τρεις από τους πέντε παίκτες της Panda, οι Plup, WaDi και iBDW ανακοίνωσαν ότι εγκαταλείπουν την ομάδα. Το ίδιο συνέβη με τους Punk και Marine, που είχαν υπογράψει για να λάβουν μέρος σε τουρνουά για fighting games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*