Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από την Bungie ο game director του Destiny 2, Joe Blackburn

*
Μια σημαντική ανακοίνωση έρχεται για το μέλλον του Destiny 2, καθώς ο game director Joe Blackburn ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την Bungie το Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο X/Twitter τα καθήκοντα του θα αναλάβει ο Tyson Green που ξεκίνησε να εργάζεται στην Bungie το 1999, ως level designer για το Myth II, καθώς και σε αλλά παιχνίδια της εταιρείας με σημαντική προσφορά στο multiplayer του Halo 3 και την ανάπτυξη του Destiny. Ο Joe Blackburn μίλησε για τον Tyson Green, αναφέροντας: “Αν παρακολουθείτε την Bungie για αρκετό καιρό, γνωρίζετε το όνομα του. Από το pvp του Halo, μέχρι και την δημιουργία των exotic weapons στο Destiny 1, ο Tyson αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της κληρονομίας της Bungie από την εποχή του Myth II”.

O Joe Blackburn ξεκίνησε στην Bungie το 2018 ως raid designer και αργότερα ανέλαβε υπεύθυνος ανάπτυξης για τη Season of Opulence του Destiny. Το 2019 αποχώρησε για την Riot Games, ενώ το 2020 επέστρεψε ως game director για το Destiny 2.


Σχετικά με το Destiny 2, το επερχόμενο expansion του παιχνιδιού The Final Shapre αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου 2024.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*