Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από την PlatinumGames ο Hideki Kamiya!

*
Hideki Kamiya και PlatinumGames παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, όπως έγινε επίσημα γνωστό. Ο γνωστός game designer, director και μέχρι πρότινος εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας θα αποχωρήσει στις 12 Οκτωβρίου. Ο Kamiya ήταν ένας εκ των ιδρυτών της Platinum Games, την οποία και έφτιαξε με τους  Atsushi Inabata, Shinji Mikami και Tatsuya Minami την 1η Οκτωβρίου 2007. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους κυκλοφόρησαν τα Bayonetta και The Wonderful 101, καθώς και το Sol Cresta. Μέχρι και σήμερα που έγινε γνωστή η εξέλιξη ο Kamiya εργαζόταν στο νέο παιχνίδι με την κωδική ονομασία Project G.G.. Η εξέλιξη έγινε αρχικά γνωστή από τους λογαριασμούς της PlatinumGames με το ακόλουθο μήνυμα.



Ο ίδιος ο Kamiya σημείωσε τα παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*