Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από την Tango Gameworks ο Shinji Mikami

*
Ο ιδρυτής της Tango Gameworks, Shinji Mikami θα εγκαταλείψει τη θέση του στο studio, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Bethesda Softworks, Todd Vaughn.

"Γράφω σήμερα για να σας ενημερώσω ότι ο επικεφαλής του studio, Shinji Mikami αποφάσισε να αποχωρήσει από την Tango Gameworks τους επόμενους μήνες", είπε ο Vaughn σε email του προς το προσωπικό. "Ο Mikami-san υπήρξε δημιουργικός ηγέτης και υποστηρικτικός μέντορας σε νέους developers της Tango για 12 χρόνια μέσω της δουλειάς του στο franchise The Evil Within, στο Ghostwire: Tokyo, και φυσικά στο Hi-Fi RUSH".


Ο Mikami, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως δημιουργός της σειράς Resident Evil κατά τη διάρκεια των 16 ετών του στην Capcom, ίδρυσε την Tango Gameworks τον Μάρτιο του 2010, που εξαγοράστηκε από τη μητρική εταιρεία της Bethesda Softworks, Zenimax Media, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*