Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απόχώρησε από την Amazon Game Studios o Mike Frazzini

*
Ο Mike Frazzini, επικεφαλής της Amazon Game Studios ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία. Ο Frazzini δήλωσε ότι επιθυμεί να έχει περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για την οικογένειά του αλλά και το γεγονός ότι το studio έχει βρει τον δρόμο προς την επιτυχία.

"Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος να αποχωρήσει κάποιος από έναν τέτοιο εξαιρετικό ρόλο, πιστεύω πως ήρθε η στιγμή. Τους τελευταίους έξι μήνες λανσάραμε δύο κορυφαία παιχνίδια και έχουμε ένα portfolio από πολλά υποσχόμενους τίτλους που θα λανσαριστούν το επόμενο διάστημα", σημείωσε ο Frazzini.


Τα τελευταία χρόνια, η Amazon Games Studios αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, κυρίως λόγω της ακύρωσης του Lord of the Rings MMO αλλά και του φιάσκο με το Crucible που ήταν η πρώτη μεγάλη της παραγωγή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*