Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την Arc System Works ο δημιουργός του BlazBlue

*
Ο δημιουργός της σειράς BlazBlue, Toshimichi Mori αποτελεί παρελθόν για την Arc System Works, έπειτα από 19 χρόνια καριέρας. Σε μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

Έχω κάτι να πω κάτι σε όλους τους χρήστες. Εγώ, ο Toshimichi Mori, έφυγα από την Arc System Works, την εταιρεία στην οποία δούλευα πολλά χρόνια.


Εντάχθηκα στην Arc System Works αφού εργάστηκα στο Guilty Gear X ως υπάλληλος της PicPac και λατρεύω πολλές από τις εμπειρίες που είχα κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων μου εκεί, όπου δούλεψα για διάφορα fighting games, ανέπτυξα τον δικό μου τίτλο το BlazBlue και συνδέθηκα με πολλούς από τους χρήστες μας.

Δεν έχω παρά μόνο ευγνωμοσύνη προς το προσωπικό της Arc System Works και άλλους που συνεργάστηκαν μαζί μου, καθώς και όλους τους χρήστες που μας υποστήριξαν. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Θα αναχωρήσω από το Arc System Works. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια συναισθήματα άγχους, ειδικά στους θαυμαστές της σειράς BlazBlue. Για αυτό, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.

Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να δημιουργήσω και να προσφέρω ένα παιχνίδι για τους χρήστες με κάποιο τρόπο και θα επικεντρώσω τη δύναμή μου σε αυτό το εγχείρημα. Η υποστήριξή σας θα εκτιμηθεί ιδαίτερα.

—Toshimichi Mori

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*