Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την Ubisoft o Patrick Plourde, director του Child of Light

*
Ο Patrick Plourde, director του Child of Light αποτελεί παρελθόν για την Ubisoft, έπειτα από είκοσι χρόνια καριέρας. Ο Plourde, που έχει επίσης εργαστεί στα Watch Dogs 2, Far Cry 3 και Rainbow Six Vegas, ανακοίνωσε την αποχώτησή του πριν από μερικές ημέρες, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή του να δημιουργήσει μία δική του δουλειά.

"R6 Vegas, AC, FC3, CoL, WD2... ήταν τιμή για εμένα να συνεργαστώ με όλους στην Ubi για αυτά τα υπέρχα παιχνίδια. Τώρα, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ξεκινάω τη δική μου εταιρεία παροχής συμβουλευτικής καθοδήγησης σε δημιουργούς, θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με την Ubisoft, αλλά θα αφιερώσω χρόνο και σε μερικά δικά μου projects", έγραψε στο Twitter o Plourde.


Σε συμπληρωματική δήλωση στην ιστοσελίδα Axios, πρόσθεσε ότι τώρα θα μπορεί να ασχοληθεί και με τομείς εκτός gaming, δίχως να πρέπει να πάρει την άδεια του εργοδότη του.

Μέσω Axios, η Ubisoft επιβεβαίωσε την αποχώρηση. "Επιβεβαιώνουμε ότι ο Patrick έφυγε από την Ubisoft όμως θα συνεχίσει να προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση στην ομάδα των creative directors μας, κατόπιν δικού τους αιτήματος, αλλά και στην ομάδα των editors, σε συγκεκριμένα projects".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*