Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποζημιώσεις για όσους κατόχους του The Last of Us: Part II για το PS4 αγόρασαν το Remastered του PS5 σε full price

*
H Sony αποζημιώνει όσους είχαν στην κατοχή τους το The Last of Us: Part II για το PS4 και αγόρασαν full price την έκδοση Remastered για το PS5. Φαίνεται πως ορισμένοι δεν γνώριζαν πως υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης έναντι €10. Η επιστροφή του ποσού θα γίνει αυτομάτως, αν είχατε ήδη στη βιβλιοθήκη σας την ψηφιακή έκδοση του The Last of Us: Part II για την κονσόλα προηγούμενης γενιάς.

"Ως κάτοχος της ψηφιακής έκδοσης του The Last of Us Part II για το PS4, θα γίνει διαθέσιμη μια αναβάθμιση στην ψηφιακή έκδοση για το PS5, σε πολύ μειωμένη τιμή την ημέρα κυκλοφορίας της, στις 19/1/24", αναφέρει ένα μήνυμα που εστάλη στους παίκτες. .


"Δεν θέλουμε να χάσετε αυτήν την ευκαιρία, επομένως, ως χειρονομία καλής θέλησης, επιστρέψαμε τα χρήματα για την αγορά σας για την προπαραγγελία της έκδοσης PS5 του The Last of Us Part II Remastered, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε το ψηφιακή αναβάθμιση την ημέρα που θα κυκλοφορήσει".

"Να είστε σίγουροι ότι με την αγορά της ψηφιακής αναβάθμισης, θα λάβετε επίσης τυχόν δώρα που περιλαμβάνονται στην αρχική προπαραγγελία σας. Το ποσό της αποζημίωσης επιστρέφεται στο μέσο που έχετε επιλέξει για τις πληρωμές σας".

"Μπορεί να χρειαστούν έως και 60 ημέρες για να εμφανιστεί η επιστροφή. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε με την επιστροφή χρημάτων στον μέσο που έχετε επιλέξει για την πληρωμή σας, το ποσό θα πιστωθεί στο πορτοφόλι σας στο PlayStation Network". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*