Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ark: Survival Ascended - Απέχουμε λίγες ώρες μέχρι την κυκλοφορία του στο PS5

*
Μετά από μερικές καθυστερήσεις, το Ark: Survival Ascended απέχει μολις λίγες ώρες από την κυκλοφορία του στο PlayStation 5. Η έκδοση για PC λανσαρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο και εκείνη για Xbox Series X, Xbox Series S μέσα στον Νοέμβριο, με επίσης πολλαπλές καθυστερήσεις, ακόμα και της τελευταίας στιγμής. Πλέον, ο κύκλος των κυκλοφοριών του παιχνιδιού αναμένεται να κλείσει με την έλευσή του στη νεότερη κονσόλα της Sony, στις 30 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00.

Ακόμα, η Studio Wildcard έκανε γνωστό ότι σταματάει προσωρινά την πρόσβαση των PC gamers στους επίσημους servers για crossplay PvP, προκειμένου να εργαστεί σε μέτρα εναντίον των cheaters. Οι single-player και private servers δεν επηρεάζονται από την παραπάνω εξέλιξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*