Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ark: Survival Ascended - Καθυστέρηση της τελευταίας στιγμής για την έκδοση για κονσόλες Xbox

*
Αν και αρχικά το Ark: Survival Ascended ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για Xbox Series X και Xbox Series S σήμερα , 15 Νοεμβρίου 2023, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η Studio Wildcard ανακοίνωσε πως αναμένει το παιχνίδι να γίνει διαθέσιμο αργότερα, εντός της τρέχουσας εβδομάδας και θα ενημερώσει σχετικά με την ακριβή ημερομηνία όταν αυτή οριστικοποιηθεί. Η επίσημη δικαιολογία είναι πως ο τίτλος περνάει ακόμα από διαδικασίες πιστοποίησης.

Σας θυμίζουμε ότι η ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού, που έχει δημιουργηθεί με την Unreal Engine 5.2, είναι υποχρεωτική για όσους θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στους επίσημους servers της Studio Wildcard. Μάλιστα ακόμα και όσοι το έχουν ήδη στην κατοχή τους, θα κληθούν ουσιαστικά να το αγοράσουν εκ νέου.


Το Ark: Survival Ascended έχει ήδη κυκλοφορήσει για PC και παραμένει άγνωστο το πότε θα λανσαριστεί η έκδοση για το PS5.

Επίσης, οι παίκτες ακόμα αναμένουν το πότε θα προστεθεί ο αναβαθμισμένος χάρτης Scorched Earth που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να συνοδεύει το λανσάρισμα του τίτλου, όμως τελικά δεν θα είναι έτοιμος πριν από τον Δεκέμβριο. Υπάρχουν επίσης οι εκδόσεις remastered των χαρτών Ragnarok και Aberration, που αναμένονται το πρώτο τρίμηνο του 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*