Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρκεά ακριβό το crossover του Street Fighter 6 με το TMNT

*
Εντός του Street Fighter 6, κυκλοφόρησε αρκετό περιεχόμενο Teenage Mutant Ninja Turtles, με κάθε ξεχωριστό outfit να κοστίζει μέχρι και $15.

Η Capcom ανακοίνωσε την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, πως ο τίτλος θα λάμβανε τέτοιο περιεχόμενο, που θα αποτελούταν από κοστούμια, αξεσουάρ, emotes, στάμπες και πολλά άλλα. Η εταιρεία δεν ανέφερε βέβαια την τιμολόγηση πίσω από αυτά τα προϊόντα.


Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν τέσσερα συνολικά κοστούμια από τα Χελωνονιντζάκια, με το κάθε ένα να κοστίζει 750 fighter coins, δηλαδή το premium currency του τίτλου που αποκτάται με αληθινά χρήματα. Οι απλές μάσκες για τα μάτια, κοστίζουν 25 fighter coins η κάθε μία.

Τα sticker sets, wallpapers και in-game camera frames κοστίζουν 100 fighter coins ενώ τα taunts 250, με συνολικό κόστος 1300 coins.

Συνολικά λοιπόν, όλο το περιεχόμενο είναι 5300 fighter coins, ενώ ταυτόχρονα τα 2750 κοστίζουν $49.99. Συνεπώς, οι παίκτες για να ξεκλειδώσουν όλο το περιεχόμενο, χρειάζονται $99.98.

Κάποιος που θέλει να αγοράσει μόνο ένα skin από το αγαπημένο του χελωνονιντζάκι, πρέπει να δώσει $14.97, για 750 fighter coins.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*