Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρκετά νέα Mac αναμένει στο WWDC ο Mark Gurman του Bloomberg

*
To WWDC, το ετήσιο συνέδριο της Apple πλησιάζει, καθώς είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, θα παρουσιαστεί το φημολογούμενο AR/VR headset της εταιρείας και οι νέες εκδόσεις των λειτουργικών της συστημάτων για smartphones, tablets, υπολογιστές και smartwatches. Ακόμα, ο Gurman αναμένει αρκετά νέα Mac, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε κάτι περισσότεροι από το MacBook Air των 15'' με το M2 chipset.

Στο παρελθόν, ο Gurman είχε "αποκαλύψει" ότι τα Mac με την πλατφόρμα M3 θα αποκαλυφθούν αργότερα, εντός του τρέχοντος έτους. Το νέο Macbook Air θα έρθει με το M2 chip, οπότε το νέο Mac Pro θα είναι εφοδιασμένο με το M2 Ultra chip για πολύ υψηλή επεξεργαστική ισχύ. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και νέο Mac Studio με το M2 chip.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*