Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρκετά παιχνίδια της Capcom "θύματα" review-bombing στο Steam μετά από anti-mod updates

*
Βομβαρδισμό από αρνητικές κριτικές δέχονται αρκετά παιχνίδια της Capcom μετά την κυκλοφορία anti-modding software. Τον Οκτώβριο του 2023, η εταιρία δήλωσε πως τα mods δεν είναι διαφορετικά από το cheating, κάτι που εκνεύρισε την κοινότητα. Πρόσφατα πέρασε στο επόμενο βήμα και παρουσίασε ένα λογισμικό με όνομα Enigma το οποίο αποτρέπει στους modders να πειράξουν τα εκτελέσιμα των παιχνιδιών και να φτιάξουν mods.

Το πρόβλημα είναι πως η κοινότητα θεωρεί κακό το παραπάνω πρόγραμμα γιατί μπορει να χρησιμοποιηθεί ως DRM software και να ρίξει τις επιδόσεις των παιχνιδιών. Το Enigma λανσαρίστηκε στο Resident Evil Revelations για PC και ενώ δεν φάνηκε να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, η πιθανότητα του να το πετύχει έχει εκνευρίσει την κοινότητα.

Και αυτός ο εκνευρισμός φαίνεται πως μεταφέρετε στις κριτικές των παιχνιδιών της Capcom στο Steam. Μέχρι στιγμής, η Capcom δεν έχει απαντήσει στα παράπονα των παικτών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*