Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρκετή υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι fans του Dragon Age: Dreadwolf

*
Αν είστε από εκείνους που περιμένουν το Dragon Age: Dreadwolf, τότε θα πρέπει να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή. Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από το 2017 και πληροφορίες ανέφεραν ότι η BioWare είχε ως στόχο να το λανσάρει εντός του 2023. Όμως το πρόγραμμα των επόμενων κυκλοφοριών της EA δεν το περιλαμβάνει και φαίνεται πως θα πρέπει να κάνετε υπομονή τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Απρίλιο.

Ως τις 31 Μαρτίου 2024, το πρόγραμμα της EA περιλαμβάνει τα: Lords of the Rings: Heroes of Middle earth, Super Mega Baseball 4, F1 23, Immortals of Aveum, Madden 24 και EA Sports FC και NHL 24. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης έναν τίτλο της EA Sports και ένα ακόμα racing game που δεν έχουν αποκαλυφθεί.


Οπότε από την 1η Απριλίου 2024 και μετά θα πρέπει να περιμένετε το Dragon Age: Dreadwolf.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*