Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άρωμα από Ghost of Tsushima έχει το πρώτο παιχνίδι της Dark Passenger, ομάδας πρώην devs της CD Projekt Red

*
Η Dark Passenger είναι ένα νέο studio που εδρεύει στην Πολωνία και κατά ένα μέρος έχει επανδρωθεί με πρώην developers του The Witcher 3 και του Cyberpunk 2077. Το πρώτο της παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και σύμφωνα με την περιγραφή του, θυμίζει το Legends multiplayer mode του Ghost of Tsushima. Η ομάδα ανάπτυξης χαρακτηρίζει τον κόσμο του παιχνιδιού ως σκοτεινό, γεμάτο μυστικά, ασυνήθιστους χαρακτήρες και συγκρούσεις που ταλαιπωρούν τη Land of the Rising Sun. Θα είναι ένα first-person online action game, με το βάρος να δίνεται στο multiplayer, με co-op PvE και competitive PvP modes. Το σκηνικό του τοποθετείται στη φεουδαρχική Ιαπωνία, σε μια εποχή που ένας ανώνυμος εισβολέας καταλαμβάνει τον θρόνο του τότε shogun. Το υπερφυσικό στοιχείο θα δίνει το "παρόν" και οργανώσεις δολοφόνων θα αναζητούν αντικείμενα που προσφέρουν πανίσχυρες ικανότητες.

Η Dark Passenger σκοπεύει να κυκλοφορήει το παιχνίδι σε PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epiic Games Store).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*