Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Artwork του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom προκαλεί θεωρίες σχετικά με την ιστορία του

Όσοι προ-παραγγέλνουν το αναμενόμενο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom από τα GameStop των Η.Π.Α., λαμβάνουν μια συλλεκτική ξύλινη πλάκα με artwork του τίτλου. Η συγκεκριμένη πλάκα είναι αποκλειστικότητα της εν λόγω αλυσίδας και, όπως ήταν αναμενόμενο, συνεισφέρει στη δημιουργία θεωριών σχετικά με την ιστορία του επερχόμενου sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.



Στο μέσο του artwork υπάρχει ένα μάτι, το οποίο μοιάζει με διαφορετική εκδοχή του Crest of the Sheikah – ένα χαρακτηριστικό κομμάτι artwork των τίτλων της σειράς, που φέρει ένα μάτι με ένα δάκρυ. Το μάτι συμβολίζει την προσπάθεια των Sheikah να ανακαλύψουν την αλήθεια και το δάκρυ συμβολίζει τη βούληση της φυλής για να το καταφέρει.

Σύμφωνα λοιπόν με fans του franchise, τα δάκρυα που εμφανίζονται στο νεότερο artwork προμηνύουν μεγάλες και σκληρές θυσίες από τους Sheikah, ενώ οι 7 βλεφαρίδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ματιού πιθανότατα συμβολίζουν 7 σοφούς με τα αντίστοιχα dungeons τους.



Στο ίδιο artwork εμφανίζεται και ένα χέρι (σαν δαγκάνα), το οποίο θύμισε σε πολλούς το χέρι που κράτησε τον Ganon κάτω από τη Hyrule στο πρώτο teaser του τίτλου (που βλέπετε παρακάτω). Κάποιοι πιθανολογούν πως το χέρι ανήκει στη φιγούρα που ανήκει και το μάτι της ξύλινης πλάκας. Όπως είναι φυσικό, τέτοιες θεωρίες θα συνεχίσουν να προκύπτουν μέχρι και το λανσάρισμα του τίτλου. Ή και μετά από αυτό.



Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch, στις 12 Μαΐου 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*