Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχαίος θεός σε μονοπάτι εκδίκησης στο Nine Sols (trailer)

Το side-scrolling action platformer Nine Sols θα κυκλοφορήσει για PC (Steam) στις 29 Μαΐου 2024, όπως ανακοίνωσε η Red Candle Games.

Το New Kunlun, το τελευταίο καταφύγιο του Solarian, παρέμεινε ήσυχο για αιώνες. Μέσα σε αυτό το τεράστιο βασίλειο, οι αρχαίοι θεοί άφησαν στους θνητούς μια γη της επαγγελίας που προστατεύεται για πάντα από τα ιερά τελετουργικά, ωστόσο η αλήθεια αυτού του κόσμου παραμένει άγνωστη στους περισσότερους. Όλα αλλάζουν όταν ο Yi, ένας ξεχασμένος ήρωας από το παρελθόν, ξυπνά από ένα παιδί.


Θα ακολουθήσετε τον Yi που έχει βάλει στόχο να πάρει εκδίκηση από τους 9 Sols, του τρομερούς ηγεμόνες αυτού του εγκαταλειμμένου βασίλειου, και θα εξαλείψτε τυχόν εμπόδια σε μάχες που θυμίζουν ελαφρώς το Sekiro. Θα εξερευνήσετε το μοναδικό σκηνικό "Taopunk" που συνδυάζει στοιχεία κυβερνοπάνκ και Ταοϊσμού και τη μυθολογία της Άπω Ανατολής. Θα ξετυλίξτε τα μυστήρια μιας αρχαίας εξωγήινης φυλής και θα μάθετε για τη μοίρα της ανθρωπότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*