Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχές του 2025 πάει το Fatal Fury: City of the Wolves (videos)

*
Η SNK ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Fatal Fury: City of the Wolves για τις αρχές του 2025. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι διαθέσιμες εκδόσεις και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσουν, αλλά το game θα είναι playable στο EVO Japan 2024, το οποίο και θα διεξαχθεί στο Ariake GYM-EX του Tokyo από τις 27 έως και τις 29 Απριλίου.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν δύο νέα trailers, το πρώτο που εστιάζει στην ημερομηνία κυκλοφορίας και το δεύτερο στην παρουσίαση των χαρακτήρων Rock Howard, Terry Bogard, Hotaru Futaba, Tizoc και Preecha. Η σειρά Fatal Fury εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1991 και θρυλικοί χαρακτήρες της θα εμφανιστούν στο νέο game.


Τα κλασικά συστήματα μάχης θα είναι και πάλι εδώ, προσφέροντας δυνατότητες για Combination Attacks, Just Defense, Braking, Dodge Attacks και Feints. Τέλος, θα προσφέρονται δύο διαφορετικά σετ ελέγχου, το Arcade Style και το Smart Style.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*