Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άρχισαν το spoilers για το Final Fantasy 16, λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του

*
Το Final Fantasy 16 βρίσκεται λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αποκτήσει ήδη πρόσβαση στον τίτλο, καθώς ήδη τα social media έχουν κατακλυστεί από δημοσιεύσεις αναφορικά με το παιχνίδι.

Όπως είναι λογικό, η διάθεση του παιχνιδιού στα διάφορα σημεία λιανικής πώλησης, απαιτεί χρόνο, αυτό σημαίνει πως όποιος δεν αποκτήσει άμεσα τον τίτλο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με πληθώρα spoilers. Το franchise του Final Fantasy απασχολεί την gaming κοινότητα τα τελευταία 36 χρόνια, έχοντας πουλήσει πάνω από 173 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, και όλα δείχνουν πως η νέα προσθήκη της σειράς θα κάνει πάταγο.


Σύμφωνα με τον Naoki Yoshida, ο εν λόγω τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει για άλλη πλατφόρμα πριν από τον τέλος του 2023, και ως εκ τούτου, το νέο πόνημα της Square Enix, που μέχρι στιγμής αποτελεί αποκλειστικότητα του PlayStation 5 θα λανσαριστεί στις 22 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*