Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Black Flag Resynced- Special showcase ετοιμάζει η Ubisoft (trailer)

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα ότι η παρουσίαση του Assassin’s Creed Black Flag Resynced θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, στις 23 Απριλίου.

Μια νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Ubisoft στο X επιβεβαιώνει ότι η παρουσίαση του Assassin’s Creed Black Flag Resynced θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου 2026. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συντονιστούν στη ζωντανή μετάδοση στο YouTube στις 19:00 μ.μ. Η Ubisoft έκανε επίσης πλάκα με όλες τις διαρροές και τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από την επίσημη παρουσίαση του remake, αποκαλώντας το «το χειρότερα κρυμμένο μυστικό του gaming» στο teaser της ανακοίνωσης.


Λογικά θα δούμε πλάνα από το gameplay.

The Last of Us Part III: Ο Neil Druckmann ίσως ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*