Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Codename Jade: Νέες πληροφορίες και πρώτη closed beta μέσα στο καλοκαίρι (trailer)

*
Η Ubisoft παρουσίασε στο πλαίσιο του Ubisoft Forward παραπάνω πληροφορίες για το Assassin’s Creed Codename Jade. Το παιχνίδι ετοιμάζεται από την Level Infinite για να κυκλοφορήσει σε iOS και Android και όπως επιβεβαίωσε η ομάδα ανάπτυξης, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος. Η technical alpha έκδοση του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε το 2022 για το iOS και το feedback ήταν ιδιαίτερα θετικό. Πλέον η εταιρεία ανοίγει ξανά το κομμάτι του pre-registration από σήμερα για την επόμενη φάση public testing, η οποία και θα λάβει χώρα μέσα στο καλοκαίρι.

Σε αυτή τη beta, μικρός αριθμός παικτών θα μπορέσει να δοκιμάσει το νέο mobile Assassin’s Creed videogame και να δώσει έξτρα feedback για το πόσο πιστό είναι στα κλασικά games σε επίπεδο gameplay, storyline και οπτικού τομέα. Για τη δημιουργία του Assassin’s Creed Codename Jade έχει χρησιμοποιηθεί η Unreal Engine και τα γραφικά -σύμφωνα με τον developer- αγγίζουν σε επίπεδο αυτό των παιχνιδιών σε κονσόλες. Όπως είναι λογικό, ο χειρισμός έχει τροποποιηθεί για να αξιοποιεί την οθόνη αφής και να συνεχίζει να προσφέρει μηχανισμούς όπως τις δολοφονίες, το παρκούρ, τη μάχη και την εξερεύνηση ανοιχτού κόσμου.


Οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην Αρχαία Κίνα στον τρίτο Αιώνα π.Χ, μετά την περίοδο των εμπόλεμων κρατών (Warring States) που κράτησε από το 476 έως το 221 π.Χ. για την ακρίβεια. Η ιστορία μάς φέρνει στο σημείο που o Βασιλιάς Qin άρχισε να ενώνει τη χώρα και να εξασφαλίζει τις εμπορικές συνεργασίες με τη Δύση, χτίζοντας και το Μεγάλο Τείχος. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα ανάμεσα σε αυτά των Assassin’s Creed Odyssey και Assassin’s Creed Origins και θα χειριζόμαστε έναν νεαρό που αρχίζει να μαθαίνει την τέχνη των Assassins και να αντιμετωπίζει ολοένα και πιο ισχυρούς εχθρούς, υπό τις οδηγίες ενός χαρακτήρα γνωστού στους φίλους της σειράς.

Για πρώτη φορά θα υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης του χαρακτήρα μέσα από ένα πλούσιο μενού, ενώ και η πλοήγηση θα είναι δυνατή σε όλο τον χάρτη που θα έχει μεγάλη έκταση, φτάνοντας μέχρι και την πρωτεύουσα Xianyang. Το ταξίδι θα είναι γεμάτο κινδύνους και όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην closed beta δεν έχουν παρά να το κάνουν στο σχετικό επίσημο site του τίτλου, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*