Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Codename Red: Πιθανή αποκάλυψη του λογότυπου και της πρωταγωνίστριας

*
Μέσω του προφίλ που διατηρεί σεναριογράφος του Assassin’s Creed Codename Red στο LinkedIn πιθανό να αποκαλύφθηκαν η πρωταγωνίστρια και το λογότυπο του παιχνιδιού. Η εικόνα προέρχεται από το προφίλ του σεναριογράφου Pierre Boudreau και παρουσιάζει την πρωταγωνίστρια που φοράει την εμβληματική κουκούλα των Assassin’s μπροστά από ένα ιαπωνικό κάστρο. Αν είναι έγκυρη, τότε είναι η πρώτη από τη στιγμή που προβλήθηκε το teaser για την ανακοίνωση του τίτλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν δύο πρωταγωνιστές, ένας Samurai και μια Ninja/ Shinobi. Λέγαται ότι ο πρώτος είναι πρόσφυγας από την Αφρική και πιθανολογείται πως ο χαρακτήρας είναι βασισμένος στον Yasuke, τον πρώτο μαύρο Samurai. Ακόμα, σύμφωνα με φήμες ο σχεδιασμός του gameplay λέγεται πως περιλαμβάνει στοιχεία από το Splinter Cell, όπως το κρύψιμο των πτωμάτων, η κίνηση σε ψηλή βλάστηση, η εξάλειψη των πηγών φωτισμού και άλλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*