Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin's Creed Mirage: Η εξέλιξη του Basim θα βασίζεται στην ιστορία (video)

H πρόοδος του Basim στο Assassin's Creed Mirage δεν θα βασίζεται σε κάποιο σύστημα με experience points. Μέσω ενός νέου video, ο creative director του παιχνιδιού Stéphane Boudon, έδωσε πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο του πρωταγωνιστή.

"Η ιστορία του Mirage ακολουθεί την εξέλιξη του Basim από μαθητευόμενος σε μέντορα, ένα ταξίδι που αντανακλάται στα συστήματα του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει πρόοδος που βασίζεται σε XP στο Mirage. Αντίθετα, η εξέλιξη είναι γραμμική και βασίζεται στην ιστορία", εξηγεί ο Boudon".


Ακόμα, ο Boudon αποκαλύπτει ότι οι νέες ενδυμασίες και ο εξοπλισμός θα ξεκλειδωθούν ολοκληρώνοντας αποστολές, προωθώντας έτσι τη σχέση του Basim με την Αδελφότητα. Αντί να λαμβάνει νέο εξοπλισμό και ρούχα με XP, η Αδελφότητα είναι αυτή που θα δώσει στον Basim πρόσβαση σε νέα αντικείμενα, καθώς κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και ενισχύει τον δεσμό μεταξύ τους.

"Έχουμε νέα εργαλεία που μπορούν να αναβαθμιστούν και να προσαρμοστούν για τον Basim, δίνοντάς του ένα θανατηφόρο και αποτελεσματικό οπλοστάσιο για δολοφόνους", συμπληρώνει ο game designer, Alexandre Rosset. Αυτά τα αντικείμενα περιλαμβάνουν ένα Blowdart, το οποίο μπορεί είτε να κοιμίσει τους αντιπάλους, είτε να τους δηλητηριάσει ή να τους εξοργίσει για να επιτεθούν σε κοντινούς συμμάχους, καθώς και μια βόμβα καπνού για γρήγορες αποδράσεις.

Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2023, για PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Bordeaux

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*