Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Nexus: Το VR AC έρχεται με 3 γνωστούς πρωταγωνιστές της σειράς (video)

*
Στο πλαίσιο του Ubisoft Forward 2023, η Ubisoft παρουσίασε νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Nexus, το νέο παιχνίδι της σειράς που έρχεται σε πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας, όπως το Meta Quest 2. Ο creative director του τίτλου, David Votypka, αποκάλυψε μερικά από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που θα έρθουν στην παραγωγή. Η γαλλική εταιρεία έχει επενδύσει στο χώρο του VR με τίτλους όπως τα Eagle Flight, Werewolves Within και Star Trek Bridge Crew και πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και με το κορυφαίο franchise της.

Στο νέο game οι παίκτες θα μπορούν να γίνουν ένας master Assassin και να εκτελέσουν όλες τις δημοφιλείς κινήσεις του franchise κινώντας τα χέρια τους. Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Assassin’s Creed σε VR, αλλά και η πρώτη φορά που οι παίκτες θα συμμετέχουν από κάμερα πρώτου προσώπου. Ο τίτλος θα προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου τριών διαφορετικών Assassins σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, στο ίδιο περιβάλλον. Πρόκειται για νέες ιστορίες των Ezio Auditore, Kassandra και Connor Kenway, οι οποίες ενώνονται σε μία νέα single player εμπειρία.


Η Abstergo Industries έχει ήδη εξερευνήσει τις αναμνήσεις με το Animus, αλλά το κλειδί για να τις κάνει πραγματικότητα και να τις χρησιμοποιήσει εναντίον των εχθρών της είναι μέρος μιας αρχαίας συσκευής που έσπασε και χάθηκε στο παρελθόν. Οι τρεις ήρωες έχουν βρει τα σπασμένα της κομμάτια στην ιστορία τους και η Abstergo θέλει να μάθει που και πότε. Έτσι, ο παίκτης θα προσπαθήσει να μπει στο εσωτερικό της Abstergo, να χρησιμοποιήσει το Animus για να ξαναζήσει το ταξίδι από τις ζωές των τριών Assassins και να σαμποτάρει το σχέδιο.

Στο ταξίδι του στον 15ο Αιώνα και την Ιταλική Αναγέννηση, ο παίκτης θα γνωρίζει την ιστορία μιας διαμάχης που περιλαμβάνει κλεμμένους θησαυρούς, εκδίκηση και συνάντηση με κάποιους γνωστούς ήρωες από το παρελθόν. Στο ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα και το 400 π.Χ., η Kassandra έρχεται αντιμέτωπη με μια επίθεση στην Αθήνα. Και υπαίτιοι γι’ αυτό είναι οι Τριάκοντα Τύραννοι. Τέλος, στο ταξίδι του Connor στην Αμερικανική Επανάσταση και τον 18ο Αιώνα, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με κατασκοπεία, ψέματα και προδοσία.

Τα περιβάλλοντα του τίτλου θα είναι «ανοιχτοί χάρτες», κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες θα μπορούν να περιπλανηθούν ελεύθερα και να κάνουν παρκουρ όπου το επιθυμούν. Οι περισσότερες αποστολές θα προσφέρουν πολλαπλές επιλογές προσέγγισης, είτε δηλαδή με χρήση stealth, είτε με ανοιχτή μάχη και τρέξιμο στον κόσμο του χάρτη. Όπλα και εργαλεία θα είναι διαθέσιμα στον παίκτη, όπως το τόξο και οι βόμβες καπνού, ενώ και οι χαρακτηριστικές κινήσεις, όπως το Leap of Faith θα είναι εκεί.

Για όσους έχουν διάφορα προβλήματα προσαρμογής στο περιβάλλον του VR, το παιχνίδι θα προσφέρει Teleport Locomotion (για ομαλή μετάβαση ανάμεσα σε δύο σημεία), μπλοκάρισμα της περιφερειακής εικόνας, αλλά και μηχανισμούς που καταπολεμούν την υψοφοβία. Το Assassin’s Creed Nexus αναπτύσσεται από τις Ubisoft, Red Storm, Reflections και αρκετά ακόμη studios σε όλο τον κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*