Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows: Νέες υποθέσεις πως η Naoe και ο Yasuke ίσως είναι LGBTQ+

*
To Assassin’s Creed Shadows έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο κριτικής, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι προωθεί woke agenda και διαστρεβλώνει την ιαπωνική κουλτούρα. Φαίνεται πως τα εμπόδια έχουν ήδη ξεκινήσει για το επόμενο παιχνίδι της Ubisoft και μια νέα λεπτομέρεια ίσως επιδεινώσει την κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα η περιγραφή της Ubisoft για το Assassin’s Creed Shadows παραπέμπει σε στοιχεία LGBTQ+ για το διδυμο των πρωταγωνιστών.


"Οι ανόμοιες προσωπικότητες της Naoe και του Yasuke τους οδηγούν προς διαφορετικές σχέσεις με άλλους χαρακτήρες και δεν θα αισθάνονται πάντοτε το ίδιο για τους ανθρώπους, ούτε οι άλλοι θα αισθάνονται πάντοτε το ίδιο για αυτούς. Στον αισθηματικό τομέα, θα ελκύουν και θα έλκονται από διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Μέσω του ζευγαριού, οι παίκτες θα βιώσουν την εμπειρία πολλαπλών σχέσεων.

Επιπλέον, η Ubisoft έχει ως σύμβουλο την αναπληρώτρια καθηγήτρια του Dartmouth Sachi Schmidt-Hori, η οποία είναι ακτιβίστρια της κοινότητας των LGBTQ+. Σύμφωνα με τη βιογραφία της, η καθηγήτρια ενδιαφέρεται να μελετήσει την αναπαράσταση του φύλου, της σεξουαλικότητας και πολλά άλλα σε ιαπωνικές αφηγήσεις πριν από τον 17ο αιώνα.

Ναι μεν τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν κάτι για τη σεξουαλική κατεύθυνση των Naoe και Yasuke, όμως αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι τόσο στο Odyssey, όσο και στο Valhalla υπήρχαν σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, δεν αποκλείεται να συνεχιστεί αυτή η τάση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*