Μέσα σε τρεις μήνες από την κυκλοφορία του το Assassin’s Creed Mirage έφτασε τα 5 εκ. αντίτυπα, παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκε κιόλας ως ένα spin-off. Κάτι αντίστοιχο συνέβη με την τριλογία των RPGs που προηγήθηκε. Όλα είχαν καλύτερη επίδοση από το Shadows.
Η Ubisoft δεν έχει επιβεβαιώσει το budget του Assassin’s Creed Shadows, όμως γνωρίζουμε πως ξεπέρασε τα $116 εκ.
Black Friday: Η Sony ρίχνει τις τιμές των DualSense και DualSense Edge controllers του PS5




Δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα με το παιχνίδι. Καταρχάς το RPG style που έχει και απομακρύνθηκε από βασικό του στοιχείο. Και το άλλο θέμα, είναι η έλλειψη οργανωμένου story. Το παιχνίδι βασίστηκε στην πολύ καλή single player ιστορία του. Όχι στο πόσα όπλα θα έχεις ή στη διάρκειά του. Με ένα απλό ερωτηματολόγιο στο κοινό, θα είχαν όλες τις απαντήσεις τους.
Δεν ειναι τοσο το rgb αλλα η ποιοτητα.Ας ειναι rgb αρκει να εχει ποιοτητα οπως το witcher 3 παραδειγμα.Το παιχνιδι το κανανε με τις αποστολες αγγαρεια,δεν υπαρχει καν μυστηριο,δεν υπαρχει κινητρο να lootareis η να ασχοληθεις με τα side quests.Μεχρι και τα cutscenes αν και το προσπαθησαν εδω ειναι φτωχα με συγκριση παραδειγμα το yotei
Θεωρώ το Witcher πολύ ειδική περίπτωση. Εμένα δεν με κέρδισε καθόλου για παράδειγμα. Δεν με νοιάζουν τα πολύωρα παιχνίδια που κάνουν μεγάλη κοιλιά. Πέρα από μερικές ωραίες αποστολές, ήταν πολύ βαρετό. Από το Origins και μετά άρχισε η κατρακύλα.