Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Valhalla και Destiny 2 ενώνουν τις δυνάμεις τους με νέα cosmetics

*
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους fans των Assassin’s Creed Valhalla και Destiny 2, καθώς η Bungie και η Ubisoft ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους εν όψει της κυκλοφορίας της νέας σεζόν για το Destiny 2.

Συγκεκριμένα, από τις 6 Δεκεμβρίου που θα ξεκινήσει η 19η σεζόν του Destiny 2 οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν τα cosmetic items από το συμπάν του Assassin’s Creed Valhalla. Τα νέα αντικείμενα θα είναι διαθέσιμα μέσω της Eververse και περιλαμβάνουν τις θεματικές πανοπλίες για τα τρία classes, σκάφος, sparrow, ghost cell και ένα finisher move.

Για το Assassin’s Creed Valhalla, οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν το Destiny 2 themed character pack, το οποίο περιλαμβάνει τα armor sets των Lord Shaxx και Saint-14, μαζί με skins για όπλα και το mount. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμο και ένα weapon pack, εμπνευσμένο από τα τέσσερα subclasses του Destiny 2 που διαθέτουν ξεχωριστά perks και effects με βάση το εκάστοτε subclass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*