Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ASUS ROG Ally: Προσθήκη υποστήριξης για AMD HYPR-RX και ανάλυση 900p

*
H ASUS κυκλοφόρησε νέα updates για τη φορητή κονσόλα ROG Ally, που μεταξύ άλλων προσθέτουν υποστήριξη για το AMD HYPR-RX και ανάλυση 900p, μαζί μια σειρά από διορθώσεις bugs.

Η υποστήριξη για το AMD HYPR-RX σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τρία ιδιαίτερα χρήσιμα χαρακτηριστικά, το Radeon Boost, το Radeon Anti-Lag+ και το Radeon Super Resolution. Με δεδομένο ότι η AMD Ryzen Z1 Extreme APU του ROG Ally έχει chip γραφικών RDNA 3, θα είναι δυνατή η χρήση και των τριών αυτών τεχνολογιών. Έτσι οι παίκτες θα έχουν μια πολύ ομαλή εμπειρία, με υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης σε υποστηριζόμενους τίτλους. Προς το παρόν η AMD δεν κάνει διαθέσιμη την τεχνολογία AFMF (Fluid Motion Frames) σε APUs, όμως αυτό δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.


Ακόμα, οι κάτοχοι το ASUS ROG Ally θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ανάλυση 1600x900p, που προστίθεται στις ήδη διαθέσιμες 1080p και 720p. Μεταξύ των διορθώσεων υπάρχουν ορισμένες που αφορούν τις επιδόσεις του Resident Evil Village, ενώ υπάρχει και ένα νέο BIOS που βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος, μαζί με αναβαθμίσεις για το Aura RGB plugin. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*