Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξάνεται η τιμή του PlayStation 5 στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές

*
Η Sony Interactive Entertainment θα αυξήσει την τιμή του PlayStation 5 σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Ευρώπης, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Αυστραλίας, του Μεξικού και του Καναδά, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον συνιστά μια πρόκληση που αναμφίβολα βιώνετε πολλοί από εσάς σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, σε μια ανάρτηση στο PlayStation Blog. «Βλέπουμε υψηλά ποσοστά πληθωρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και δυσμενείς συναλλαγματικές τάσεις, που επηρεάζουν τους καταναλωτές και δημιουργούν πίεση σε πολλούς κλάδους. Με βάση αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η Sony Interactive Entertainment έχει λάβει τη δύσκολη απόφαση να αυξήσει την προτεινόμενη λιανική τιμή λιανικής (RRP) του PlayStation 5 σε επιλεγμένες αγορές… Δεν θα υπάρξει αύξηση της τιμής στις Ηνωμένες Πολιτείες.”


Ο Ryan πρόσθεσε: «Ενώ αυτή η αύξηση της τιμής είναι μια αναγκαιότητα, δεδομένου του τρέχοντος παγκόσμιου οικονομικού περιβάλλοντος και των επιπτώσεών του στη Sony Interactive Entertainment, η κορυφαία προτεραιότητά μας συνεχίζει να είναι η βελτίωση της κατάστασης με τη διαθεσιμότητα του PlayStation 5, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες να μπορούν να βιώσουν όλα όσα έχει να τους προσφέρει το PlayStation 5 αλλά και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν".

Οι τιμές για την Ευρώπη διαμορφώνονται ως εξής:

PlayStation 5 με disc drive – €549,99
PlayStation 5 Digital Edition – €449,99

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Το PS5 είναι ένα μηχάνημα σχεδόν 2 ετών. Και παίρνει αύξηση 50 ευρώ στην τιμή ξαφνικά; Σε όλο τον κοσμο αλλά όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πόσα WTF χωράει μία είδηση;

    • LORDSNAKE
    • Μπράβο Jim Ryan! Αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή το PS5 για να κάνει καλύτερες πωλήσεις.....Συνέχισε έτσι MAN μου!!!

      Κρίμα που τόσος κόσμος θα χρειαστεί να πληρώσει παραπάνω, τι στιγμή που εμείς το πείραμε στα 500€!!

    • vonzuchter
    • Aδιαφορη ειδηση για τη χωρα του ΄πλεηστεσιο΄. Και 1000 ευρω να παει ο Ελληνας θα αγορασει μονο ΄πλεηστεσιο'.

*