Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξήσεις τιμών σε Xbox Series X και Xbox Game Pass ανακοίνωσε η Microsoft

*
Η Microsoft ανακοίνωσε αυξήσεις στις τιμές του Xbox Series X και των πακέτων του Xbox Game Pass, που θα ισχύσουν από τον προσεχή Αύγουστο. H προτεινόμενη τιμή λιανικής του Xbox Series S στις ευρωπαϊκές αγορές θα είναι €549,99, ενώ εκείνη του Xbox Series S θα παραμείνει αμετάβλητη. Η τιμή του Xbox Game Pass Ultimate για έναν μήνα θα διαμορφωθεί στα €14,99 από €12,99 και το μηνιαίο κόστος του Xbox Game Pass για κονσόλες θα αυξηθεί επίσης, κατά ένα ευρώ, από τα €9,99 στα €10,99.

"Διατηρήσαμε τις τιμές μας για τις κονσόλες για πολλά χρόνια και τις έχουμε αναπροσαρμόσει ώστε να αντικατοπτρίζουν τις συνθήκες ανταγωνισμού σε κάθε αγορά", δήλωσε στο The Verge η Kari Perez, επικεφαλής επικοινωνίας του Xbox.


Αν είστε υπάρχον συνδρομητής του Game Pass, οι αυξήσεις θα ισχύσουν από τις 13 Αυγούστου 2023. Αν έχετε ετήσια συνδρομή, οι νέες τιμές θα "εφαρμοστούν" όταν λήξει η συνδρομή σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*