Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση τιμών για τους first party τίτλους του Xbox

*
Για αυξήσεις τιμών ετοιμάζεται και το Xbox, με τους νέους first party τίτλους της πλατφόρμας να κοστολογούνται πλέον από τα $60 στα $70 την ημέρα της κυκλοφορίας τους. Η αρχή θα γίνει με την έλευση του 2023 και τα Forza Motorsport, Redfall, Starfield για Xbox Series S και Xbox Series X, η τιμή των οποίων θα διαμορφωθεί στα $69,99 κατά το λανσάρισμα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Xbox, οι τιμή ανά περιοχή θα διαφέρει, όμως δεν δόθηκαν λεπτομέρειες. Λογικά στη χώρα μας από τα €69,99 θα πάνε στα €79,99.

"Η τιμή αντικατοπτρίζει το περιεχόμενο, το μέγεθος και την τεχνική πολυπλοκότητα αυτών των τίτλων. Όπως συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια που δημιουργούν οι ομάδες του Xbox, θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα μέσω του Game Pass", σημείωσε εκπρόσωπος της Microsoft μιλώντας στο IGN.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*