Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα πρώτα highlights του 2024 για το PlayStation (videos)

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2023, μια χρονιά στην οποία μετά από πολλές κατραπακιές η βιομηχανία των video games κατάφερε να ορθοποδήσει, οι λάτρεις του PlayStation ανυπομονούν να δούνε τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Όπως όλα δείχνουν, το 2024 θα μας υποδεχθεί με αξιόλογες προσθήκες, όπως την remasterd έκδοση του The Last of Us Part 2 στις 19 Ιανουαρίου, το Tekken 8 στις 26 Ιανουαρίου και το Helldivers II που θα έρθει λίγο αργότερα στις 8 Φεβρουαρίου. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα νέα αξεσουάρ της Sony με σκοπό να ενισχύσουν την εμπειρία στο έπακρο.

Tekken 8
Η νέα προσθήκη της σειράς μεταξύ των νέων χαρακτήρων θα περιλαμβάνει 32 γνώριμους βετεράνους που δεν είναι δύναται να λείπουν από το ring του King of Iron Fist Tournament. Ο νέος μηχανισμός Heat σας επιτρέπει να ακυρώνετε τις επιθέσεις ενώ το Store mode θα εμβαθύνει στα μυστήρια των νέων μαχητών, όπως η Reina. Ο πολυαναμενόμενος τίτλος θα λανσαριστεί στις 26 Ιανουαρίου.




Deep Earth Collection
Ανανεώστε την κονσόλα σας με τη νέα συλλογή Deep Earth Collection, τρεις μεταλλικές αποχρώσεις στα καλύμματα της κονσόλας και στο DualSense, που θα περιλαμβάνει τρείς επιλογές: το Volcanid Red, το Cobalt Blue και το Sterling Silver, όλα τους κομψά με λείο, μεταλλικό φινίρισμα. Η συλλογή παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο και κυκλοφόρησε ορισμένα τεμάχια από το Volcanic Red και το Cobalt Blue στις 3 Νοεμβρίου, σε αντίθεση με το Sterling Silver που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024. Τα εν λόγω αξεσουάρ μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα λιανικής πώλησης αλλά και μέσω του direct.playstation.com.



Helldivers ΙΙ
Όσοι από εσάς αναζητάτε ένα παιχνίδι για να απολαύσετε με την παρέα σας, τότε το Helldivers II αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Ο συγκεκριμένος τίτλος με προοπτική τρίτου προσώπου σας βάζει αντιμέτωπους με εξωγήινες απειλές, εξοπλίζοντας σας με μεγάλο αριθμό όπλων και πυρομαχικών, τα οποία θα χρειαστείτε για να εξομαλύνετε την κατάσταση και να επαναφέρετε την ισορροπία στον γαλαξία. Το Helldivers II θα κυκλοφορήσει για PlayStation και PC στις 8 Φεβρουαρίου του 2024.



Pulse Elite Wireless Headset
Η Sony δεν δυστάζει να μας υπενθυμίζει την υπεροχή της στον ήχο, ειδικά μετά την παρουσίαση των ακουστικών Pulse Elite τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με planar magnetic drivers με σκοπό να αποδώσουν στο έπακρο τον ηχητικό τομέα των παιχνιδιών, καθώς πλέον θα μπορείτε να απολαμβάνετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει αναδιπλούμενο μικρόφωνο με ενισχυμένη AI πάνω στην μείωση του θορύβου, διατηρώντας τη φωνή σας στο επίκεντρο και φιλτράροντας τους ουδέτερους θορύβους. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2024.



Final Fantasy VII Rebirth
Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Square Enix συνεχίζει την ιστορία του Cloud και της υπόλοιπης παρέας με περισσότερες περιοχές προς εξερεύνηση και εκπλήξεις σε κάθε τους γωνία. Μερικές από αυτές έχουν ήδη αποκαλυφθεί, όπως το νέο περιεχόμενο που αφορά την ιστορία του θρυλικού στρατιώτη Zack, πρωταγωνιστή του Crisis Core. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.



Foamstars
Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η Square Enix βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του συγκεκριμένου tactical action shooter. Το Foamstars είναι ένα καθηλωτικό 4-vs-4 multiplayer όπου καλείστε να “γεμίσετε” τον χώρο με όσο το δυνατόν περισσότερο αφρό ώστε να νικήσετε τους αντιπάλους σας. Κάθε χαρακτήρας έχει μοναδικά όπλα και επιθέσεις τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για να βοηθήσετε τους συμμάχους σας για να δημιουργήσετε κάλυψη. Το party θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024.



Rise of the Ronin
H Team Ninja δείχνει για ακόμη μια φορά τα “δόντια» της, όπως προηγουμένως είχε κάνει με το Nioh και τη σειρά Ninja Gaiden. To Riσe of the Ronin διαδραματίζεται στο τέλος της περιόδου Edo και δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα διαφόρων αφηγηματικών επιλογών. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εταιρεία σκοπεύει να διατηρήσει τους μηχανισμούς μάχης που μας είχε συνηθίσει και στο παρελθόν. Ετοιμαστείτε να υπερασπιστείτε τη φατρία σας στις 22 Μαρτίου του 2024.



Stellar Blade
Αν και ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελεί την πρώτη απόπειρα της εταιρείας Shift Up για κονσόλα, φαίνεται πως είναι πολλά υποσχόμενη. Το Stellar Blade είναι ένα action hack n’ slash που τοποθετεί τους παίκτες στο ρόλο της Eve, μιας ηρωίδας που καλείτε να αντιμετωπίσει τους Naytibas. O εν λόγω τίτλος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.



Destiny 2: The Final Shape
To Light and Darkness συνεχίζεται στο νέο expansion του Destiny 2 με τίτλο The Final Shape. Η ιστορία κορυφώνεται καθώς όλοι οι χαρακτήρες θα συναντηθούν για να αντιμετωπίσουν την υπέρτατη απειλή του σύμπαντος. Το όγδοο expansion του Destiny 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*