Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτή είναι η νέα διαφήμιση για το PS5 που μας προετοιμάζει για το PS5 Slim! (video)

*
Η Sony Interactive Entertainment (SIE) έχει μπει σε διαδικασία νέας προώθησης του PS5, ενόψει και της κυκλοφορίας του PS5 Slim. Το νέο διαφημιστικό της σποτ έχει τίτλο “Feel it Now on PlayStation 5” και ουσιαστικά προωθεί την εμπειρία που προσφέρει κάθε παιχνίδι σε κάθε κάτοχο του συστήματος. Κάτι τέτοιο σημειώνει και με ανάρτησή της στο επίσημο PlayStation Blog η αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της SIE, Andrea Perez.

Το video περιλαμβάνει σκηνές δράσης από διάφορους κόσμους γνωστών παιχνιδιών του PlayStation υπό τους ήχους μιας καρδιάς που χτυπάει δυνατά. Το διαφημιστικό έρχεται μερικές ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορίας του PS5 Slim στην αγορά των ΗΠΑ, όπου θεωρητικά θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων μαζί με το Call of Duty: Modern Warfare III, αυτήν την Παρασκευή.




Στο PlayStation Blog σημειώνονται ακόμη τα 2500 games του PS5 που υπάρχουν ήδη διαθέσιμα για όλους, αλλά και τα νέα προϊόντα που έρχονται σύντομα, όπως το PlayStation Portal, τα Pulse Explore wireless earbuds και το Access Controller.

Δείτε το ελληνικό διαφημιστικό σποτ στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*