Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτή ήταν η εικόνα του τελευταίου παίκτη Mario Kart 7 στο Nintendo 3DS, μόλις "πάγωσε" η κονσόλα του

*
Παίκτες έδωσαν μεγάλη μάχη να κρατηθούν online τα Nintendo 3DS και Wii U μετά το κλείσιμο των servers και όλα αυτά φαίνεται πως έγιναν μετά από το κρασάρισμα ενός Nintendo 3DS. Λίγο πριν το κλείσιμο του Nintendo Network στις 8 Απριλίου, δύο παίκτες (Fishguy6564 και Marioiscool246) αποφάσισαν να στήσουν μια σειρά από bots στο Mario Kart 7 για να συνεχίζουν να παίζουν μεταξύ τους online.

Τα bots αυτά αγωνίζονταν ξανά και ξανά μέχρι εκείνη τη μέρα. Οι δυο τους ήταν οι τελευταίοι online παίκτες στο Nintendo 3DS, ώσπου στις 13 Μαϊου, το Nintendo 3DS του Marioiscool246 κράσαρε και «πάγωσε» στην πίστα του Luigi’s Mansion. Μετά από 13.151 αγώνες, ο Fishguy6564 αναδείχτηκε νικητής με 6495 πρώτους τερματισμούς.




O Marioiscool246 ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία που δείχνει την τελευταία εικόνα που είδε στο Nintendo 3DS του, πριν αυτό «παγώσει».



Ο Fishguy6564 παραμένει online, απλά τώρα συνδέεται μόνο σε ένα άδειο lobby και πλέον μένουν μόλις 4 παίκτες στο Nintendo Network, με τους υπόλοιπους 3 να παίζουν Mario Maker, Splatoon και Xenoblade Chronicles X. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*