Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το Gameathlon επιστρέφει στην Ολυμπιακή αρένα του Tae Kwon Do

*
Μετά από διάλειμμα 2 ετών, το Gameathlon επιστρέφει και ανοίγει τις πόρτες του αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ολυμπιακή αρένα του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Η εκδήλωση ετοιμάζεται να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες στο mega event θεσμό με πυρήνα το gaming. Με επίσημο display partner την Samsung,  sound partner την JBL και τη στήριξη του efood, η κοινότητα των Ελλήνων gamers είναι έτοιμη για το μεγάλο restart της σκηνής. Τα μεγαλύτερα brands τεχνολογίας και gaming θα είναι εκεί, τα «σίδερα» της αρένας είναι έτοιμα να δουλέψουν για μια ακόμα σκληροπυρηνική gaming εμπειρία, ενώ οι γνωστοί καλλιτέχνες και δημιουργοί περιεχομένου θα δώσουν μοναδικό παλμό.

Το εμβληματικό 360° stage στο κέντρο του σταδίου θα επιστρέψει σαν φάρος που προσελκύει χιλιάδες διαγωνιζόμενους που συμμετέχουν στα 30+ τουρνουά και θα διεκδικήσουν 20.000€ σε έπαθλα, δώρα αξίας 15.000€ και τον πολυπόθητο τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή.


Gameathlon ίσον και LAN Party για όσους θέλουν να κάνουν κατάληψη 48 ώρες και σκάνε με τους υπολογιστές τους από όλη την Ελλάδα. Η Aruba Instant On θα φροντίσει ώστε να δημιουργήσουμε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι για τα LAN Party Animals, με dedicated 1GBPS γραμμή και φαγητό by efood.



Το Gameathlon όμως συνεχώς εξελίσσεται και πρωτοπορεί, καθώς θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τα Hustle Harder Seminars, μια σειρά σεμιναρίων μουσικής παραγωγής, curated από τους Skive & Destiny Studios. Μετά τα επιτυχημένα σεμινάρια των Skive & Dof, επιστρέφουν με ένα καλοκαιρινό 12ωρο event που περιλαμβάνει σεμινάρια με τους τέσσερις elite Έλληνες rap producers, Dof, Sin Laurent, Nuki & Baghdad ενώ για την όρεξη των συμμετεχόντων έχει κανονίσει η Pizza Fan. Όλα αυτά θα κορυφώσουν στο Beat Battle, όπου 24 επιδέξιοι rappers θα “παλέψουν” για τη δόξα και μοναδικά δώρα από την Pro-Audio.

Για τους θιασώτες της κουλτούρας, στο “πέταλο” του γηπέδου θα φιλοξενούνται όλες εκείνες οι όμορφες διαδράσεις που απογειώνουν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν το μοναδικό χαρακτήρα ενός Mega Event. Εδώ θα βρείτε κοινότητες της pop/cult κουλτούρας και ειδικούς χώρους για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, indie εταιρείες, arcades και retro video παιχνίδια, επιτραπέζια, μαγαζιά και χώρους εστίασης. Το κερασάκι στην τούρτα, το πρώτο Tattoo Booth που έχει υπάρξει σε gaming event της χώρας, με τους εξαιρετικούς Elizabeth Rozaki, Aria Tattoo και Devo Tattoo να ετοιμάζονται πυρετωδώς για να σας “χτυπήσουν” τα αγαπημένα σας flash-ακια από παιχνίδια, anime και manga. Αποκορύφωμα, όπως πάντα, θα είναι ο No1 διαγωνισμός μας Cosplay Competition, αλλά και το φαντασμαγορικό show Cosplay Parade.

GameAthlon Summer 2022 – Tae Kwon Do Φάληρο  Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουλίου, 10.00-22.00
Εισιτήρια εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*