Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτοκίνητα των ταινιών Fast & Furious έρχονται στο Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (trailer)

Η Milestone ανακοίνωσε την συνεργασία με τις Universal Games και Digital Platforms ώστε να προστεθούν αυτοκινητα από τις ταινίες Fast & Furious στο επερχόμενο Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι παίκτες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού θα μπορούν να οδηγήσουν το Dodge Charger SRT Hellcat του Dominic Toretto ενώ περισσότερα αμάξια του franchise θα κυκλοφορήσουν αργότερα ως επί πληρωμή DLC. Μια μικρή ιδέα της συνεργασίας δώθηκε κατά την διάρκεια της ταινίας Fast X, όπου η αδερφή του Dominic Toretto και ο γιος του έπαιζαν Hot Wheels Unleashed.

O Global Head of Digital Gaming της Mattel Mike DeLaet δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που ενώνουμε αυτά τα δύο franchises, δημιουργώντας μια στενή σχέση με τους συνεργάτες μας στη Universal Games και Digital Platforms. Δεν υπάρχει πιο ιδανικό ζευγάρι από αυτό των Hot Wheels και Fast & Furious και η Milestone έχει κάνει φανταστική δουλειά με το να μεταφέρει τα πιο γνωστά αυτοκίνητα των ταινιών στο παιχνίδι".

Από την άλλη, ο Publishing Director της Milestone Andrea Loiudice αναφέρει: "Είμαστε ενθουσιασμένοι και περίφανοι να συνεργαστούμε με τις Universal Games και Digital Platforms για να μεταφέρουμε τo θρυλικό Fast & Furious franchise στις πίστες του Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged. Αυτή η συνεργασία θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη των παικτών παγκοσμίως, οι οποίοι με την σειρά τους θα ελευθερώσουν την φαντασία τους πίσω από το τιμόνι των αγαπημένων τους αμαξιών. Είμαστε ευγνώμονες για την προσπάθεια της Mattel για αυτή την συνεργασία".


Θυμίζουμε πως το Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store) στις 19 Οκτωβρίου 2023.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*