Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτόματη υποστήριξη για Dolby Atmos σε τίτλους του PS5 με Tempest 3D Audio

*
Όλα τα παιχνίδια του PS5 που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Tempest 3D Audio θα υποστηρίζουν αυτόματα και το Dolby Atmos, αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο Twitter ο Loic Couthier, senior sound design supervisor της Sony. Όπως σας ενημερώσαμε πριν από μερικές ημέρες, στη beta για το προσεχές firmware update του PS5 περιλαμβάνεται η υποστήριξη για Dolby Atmos. Ωστόσο, τα παιχνίδια που απαιτούν ιδιαίτερη υποστήριξη για τη λειτουργία αυτή θα λάβουν το κατάλληλο patch.

Όταν ρωτήθηκε αν παιχνίδια όπως το Returnal θα χρειαστούν patch για την υποστήριξη ήχου Dolby Atmos στο PS5 ή αυτή ενεργοποιείται αυτόματα, ο Couthier απάντησε:


Και τα δύο. Υπάρχει μια αυτόματη υποστήριξη για Atmos από όλα τα υπάρχοντα παιχνίδια που υποστηρίζουν ήχο 3D. Για μια προσαρμοσμένη υποστήριξη Atmos που δημιουργείται από την ομάδα ήχου, τα παιχνίδια θα χρειάζονταν ένα patch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*