Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βαρύ πρόστιμο θα πληρώσει η Nexon για παράλειψη ενημέρωσης των παικτών του MapleStory

*
Η Nexon καλείται να πληρώσει πρόστιμο $8,9 εκ. που της επιβλήθηκε από την Επιτροπή Εμπορίου της Κορέας (KFTC) επειδή φέρεται ότι παρέλειψε να ενημερώσει τους πελάτες της σχετικά με αλλαγές των πιθανοτήτων για την απόκτηση αντικειμένων στο MapleStory. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Korea Economic Daily, είναι το υψηλότερο ποσό που επιβλήθηκε για μια εταιρεία που παραβιάζει τον νόμο για την προστασία των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο στη Νότια Κορέα.

Το αντιμονοπωλιακό όργανο της Νότιας Κορέας ισχυρίστηκε ότι η Nexon μείωσε τις πιθανότητες που σχετίζονται με αντικείμενα στο παιχνίδι γνωστά ως Cubes, για τα οποία οι παίκτες πληρώνουν περίπου $1,50, δίχως να ενημερώσει τους χρήστες. Αρχικά, τον Μάιο του 2010 η Nexon όρισε την ίδια πιθανότητα εμφανισης για αυτά τα αντικείμενα, όμως την άλλαξε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ώστε τα δημοφιλή Cubes να "εμφανίζονται λιγότερο συχνά".


Νέες αλλαγές έγιναν το διάστημα Αύγουστος 2011- Μάρτιος 2021, με την Επιτροπή Εμπορίου της Κορέας να υποστηρίζει πως δεν ενημερώθηκαν οι πελάτες.

"Επιβάλαμε το μεγαλύτερο πρόστιμο επειδή το Cube είναι ένα βασικό προϊόν του MapleStory, η περίοδος της παραβίασης είναι μεγάλη και αυτή είναι η δεύτερη παραβίαση μετά από αυτή του Sudden Attack", δήλωσε ο Kim Jung-ki, διευθυντής του τμήματος παρακολούθησης αγοράς της KFTC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*