Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βασικά μέλη της ομάδας του Cyberpunk 2077 αλλάζουν στέγη για το sequel

*
Βασικά μέλη της ομάδας ανάπτυξης πίσω από το Cyberpunk 2077, σχεδιάζουν μετακίνηση στις Η.Π.Α. για τη δημιουργία του sequel. Η πληροφορία έρχεται από τον υπεύθυνο των quests του Cyberpunk, Pawel Sasko. Ο Sasko ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, πως σύντομα θα μετακομίσει από τα κεντρικά της CD Projekt Red στην Πολωνία για να βοηθήσει στην δημιουργία της νέας ομάδας στην Βοστώνη. Η ομάδα της Βοστώνης θα είναι αυτή που θα αναπτύξει το sequel του Cyberpunk 2077.

Την πληροφορία της ανάπτυξης του sequel επιβεβαίωσε και η ίδια η CDPR. Μάλιστα το project θα ονομάζεται "Orion". Η δουλειά για το επόμενο παιχνίδι θα ξεκινήσει αφού λανσαριστεί το προγραμματισμένο DLC του Cyberpunk 2077 με τίτλο Phantom Liberty.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*