Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βασιλικές τιμές για τους συνιδρυτές της Rebellion, δημιουργούς της σειράς Sniper Elite

*
Οι συνιδρυτές της Rebellion, Chris και Jason Kingsley βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στη βρετανική οικονομία. Και στους δύο απονεμήθηκε ο τίτλος του CBE (Commander of the Order of the British Empire), στο πλαίσιο των βασιλικών βραβεύσεων με αφορμή το νέο έτος. Η Rebellion, ευρύτερα γνωστή για τη σειρά Sniper Elite, ιδρύθηκε το 1992 και έχει την έδρα της στην Οξφόρδη. Με την πάροδο των ετών επεκτάθηκε και πλέον στις δραστηριότητες της περιλαμβάνονται comics, βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια, ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.

Ο CEO της Rebellion, Jason Kingsley, χαρακτήρισε "απίστευτη τιμή" να του απονεμηθεί το CBE. "Αντικατοπτρίζει, εν μέρει, την ανάπτυξη και την επιτυχία της Rebellion αλλά και της ευρύτερης βιομηχανίας παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα παιχνίδια είναι πλέον η κορυφαία μορφή ψυχαγωγικών μέσων", έγραψε.


"Ελπίζω ότι μια τέτοια βρετανική ιστορία επιτυχίας θα αντικατοπτριστεί σε πολλές ακόμη τιμές που θα απονεμηθούν στους διαφορετικούς και ταλαντούχους ηγέτες της βιομηχανίας παιχνιδιών. Μετά όλα αυτά, θα αγοράσω κι εγώ ένα νέο σπαθί για να το γιορτάσω".

Ο αδερφός του Chris Kingsley CBE, CTO της Rebellion, πρόσθεσε: "Είμαι εξαιρετικά περήφανος που έλαβα ένα CBE. Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης όλων στην Rebellion και την TIGA".

"Η Rebellion βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μεγαλύτερο ανεξάρτητο στούντιο και ως βιομηχανία συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέους και συναρπαστικούς κόσμους, εμπειρίες και περιπέτειες, ξεπερνώντας τα όρια της τεχνολογίας. Προσβλέπουμε σε ένα ακόμη πιο συναρπαστικό μέλλον".

Η ομάδα της Rebellion γιόρτασε τις διακρίσεις των ιδρυτών της, με μια ανάρτηση στο X, συγχαίροντας τους αδελφούς για το CBE τους.

"Έρχεται ένα συναρπαστικό 2024 με τον Chris και τον Jason στο τιμόνι", ανέφερε η ανάρτηση στον λογαριασμό του studio, που συνοδεύεται από τα απαραίτητα χειροκροτήματα και emojis.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*