Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταξινομήθηκε ηλικιακά από επιτροπή της Κορέας το Silent Hill: The Short Message

*
Η Επιτροπή Βαθμονόμησης και Διαχείρισης Παιχνιδιών της Κορέας βαθμονόμησε το Silent Hill: The Short Message. Στην ανακοίνωσή της, δεν περιλαμβάνονται ούτε πλατφόρμες αλλά ούτε και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο εταιρεία υπεύθυνη για το λανσάρισμα του τίτλου είναι η UNIANA, η οποία εκδίδει συχνά τίτλους της Konami στην Κορέα. Η ίδια εταιρεία λάνσαρε και το eFootball 2023 στην χώρα. Η νέα βαθμολόγηση του Silent Hill ενδεχομένως να συνδέεται με παλαιότερο leak του resetera.


O χρήστης του resetera Dusk Golem, γνωστός για παλαιότερα leaks, ανέβασε πριν αρκετό καιρό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εικόνες οι οποίες φαίνεται να αφορούν κάποιον τίτλο Silent Hill. O Dusk Golem δήλωσε πως δεν μπορεί να μοιραστεί περισσότερα αλλά του έχουν δωθεί αρκετές πληροφορίες για να τον πείσουν πως οι εικόνες αφορούν το franchise του Silent Hill. Μάλιστα, αναφέρει τα ονόματα «Anita & Maya”, “SMS Messages” και αναφέρει πως δεν βρίσκεται μόνο ένας τίτλος Silent Hill υπό ανάπτυξη. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*