Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Batman Arkham: Το Suicide Squad δεν θα είναι ο τελευταίος τίτλος του συγκεκριμένου universe

*
Ο James Gunn της DC μίλησε για το Suicide Squad: Kill the Justice League που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2024. Ο επερχόμενος τίτλος της Rocksteady ανήκει στο universe της σειράς Batman Arkham και έρχεται 8 χρόνια μετά το πιο πρόσφατο κεφάλαιό της, το Batman Arkham Knight.

Στο πλαίσιο ενός σύντομου session ερωταπαντήσεων στο Threads, ένας fan ρώτησε τον Gunn για το αν το Suicide Squad θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που βασίζεται στο εν λόγω σύμπαν. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: “Δεν υπάρχουν πλάνα να είναι το τελευταίο”. Η απάντησή του αυτή διαγράφτηκε λίγο αργότερα. Παρόλα αυτά, η επιβεβαίωση που ήθελαν οι οπαδοί της συγκεκριμένης σειράς είχε έρθει. Γεγονός αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς τα ο μέγεθος της επιτυχίας που γνώρισαν οι τίτλοι Batman Arkham.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*