Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βέβαιος για την έγκριση της εξαγοράς της Activision Blizzard ο CEO της Microsoft

*
O CEO της Microsoft, Satya Nadella δηλώνει βέβαιος ότι οι κατά τόπους ρυθμιστικές αρχές θα εγκρίνουν την πρόταση εξαγορά της Activision Blizzard, ύψους $69 δισ. Οι έλεγχοι από πλευράς των κυβερνητικών επιτροπών έχουν αρχίσει να εντείνονται και πρόσφατα η αρχή ανταγωνισμού και αγορά της Μ. Βρετανίας δήλωσε ότι η έρευνά της περνάει σε νέα φάση.

Την ίδια στιγμή, ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Sony, που φοβάται ότι κάποια στιγμή το Call of Duty θα γίνει αποκλειστικότητα του Xbox και ζητάει διαβεβαιώσεις από τη Microsoft επί του θέματος.


"Ασφαλώς, οποιαδήποτε εξαγορά αυτού του μεγέθους θα περάσει από λεπτομερείς ελέγχους. Είμαστε όμως πολύ, πολύ αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά", είπε ο Nadella στο Bloomberg.

Επιπλέον, ο CEO της Microsoft σημείωσε ότι η Microsoft ήταν ο νούερο τέσσερα ή νούμερο πέντε ανταγωνιστής στην αγορά των video games, εξηγώντας ότι η Sony, την οποία θεωρεί ως τον μεγαλύτερο, προχώρησε πρόσφατα σε μια σειρά από εξαγορές. "Οπότε αν πρόκειται περί ανταγωνισμού, ας έχουμε ανταγωνισμό", συμπλήρωσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*